torsdag 10. april 2014

Jazzmeny til Vossajazz 2014

Har vore litt stille her ei lita stund men skal prøva å verta litt meir meddelsom heretter:)

Me har i høve Vossajazz komponert ein god Jazzmeny som svoltne musikkelskarar og andre kan nyta i fred og ro her oppe hjå oss og samla krefter til ei lang og hyggeleg natt.
Det er Lennart, påskevikaren vår, med lang fartstid frå ein travel restaurant i Gøteborg som står bak åndsverket og her er verkeleg ein del godsaker å setja tennene i.
Me kan som vanleg lova godt følgje av kulturprodukt frå Voss, Ulvik, Flåm, Leikanger og Florø i tillegg til meir ålmenne saker, spesielt då med gode raude naturprodukt frå Italia og Frankrike:)

Her er åndsverket:)

Jazzmeny
11-13.04 frå 14.00 – 21.00 (+ala carte 17 – 21)
Chiabatta med heimalaga kvitlaukssmør
Kr 79,-
*
Klassisk Cæsarsalat med kjuklingfilet, krutongar, bacon frå Vossakjøt og salat
Kr 198,-
*
Pasta Carbonara med bacon frå Vossakjøt, sjampinjong, egg, Parmesan og ruccola.
Kr 189,-
*
Vegetarpasta med marinerte tomater, raudlauk, timian, ruccola og Parmesan.
Kr 189,-
*
Ta ein pause frå ståket og unn deg noko spesielt
Store Ringheim Hotell og Restaurant  - 1,1km frå torget mot Voss Folkemuseum. God drikke frå Voss, Hardanger og Sogn med meirJ  
Ring og ting på 95406135 eller stikk innom